• Duurzaam in oplossingen
  • Efficiënt in uitvoer
  • Kennis van de omgeving

Over Dijkshoorn Infra

Dijkshoorn is expert in het aannemen en uitvoeren van werk in grond- weg- en waterbouw voor recreatieschappen, waterschappen en gemeenten. Wij geloven dat duurzame oplossingen zijn gelegen in zowel gedegen vooronderzoek als een efficiënte uitvoer. Daarom combineren wij consultancy met de directe implementatie van projecten. Zo kunnen wij als betrokken speler met korte lijnen, innovatieve antwoorden geven op infrastructurele vragen.

We zijn overtuigd van de kracht van onze mensen en investeren continu in hun ontwikkeling en kennis. Daarom heeft iedereen binnen Dijkshoorn Infra, van manager tot uitvoerder, zijn eigen expertise en loopbaan. Deze continue ontwikkeling van onze mensen maakt dat wij als team altijd zoeken naar de meest effectieve oplossingen.

over-dijkshoorn-infra-1-dijkshoorn-infra.jpg
over-dijkshoorn-infra-2-dijkshoorn-infra.jpg

We zijn een regionale speler. Dat maakt ons betrokken met onze opdrachtgever en de omgeving. We begrijpen de verantwoordelijkheid van onze opdrachtgever en nemen deze over waar mogelijk. Samen werken we toe naar een uitvoering binnen termijn en budget, met een duurzaam resultaat. 

Investeren in mensen
Samenwerken aan innovatie
Bouwen naar de toekomst

Onze kennis en betrokkenheid maakt ons als bedrijf veerkrachtig. Bij iedere uitdaging wordt snel een passend antwoord gevonden. Het maakt ons als bedrijf trots op onze projecten, als werkgever trots op onze mensen en als individu trots op de verbeterslagen in onze omgeving.

Scroll naar boven